سایت علم ناب

کافی نتی کامل برای تمام مردم ایران زمین.پشتیبانی: همه روزه از ساعت 8 صبح تا 10 شب. از طریق تلگرام پاسخگو هستیم. در صورت نیاز تماس بگیرید: 09380256574

اطمینان نماد اعتماد

اطلاعیه فروشگاه

به سایت علم ناب خوش آمدید. مدیریت سایت با شماره 09380256574 از 8 صبح تا 10 شب پاسخگوی شما عزیزان است. به دلیل دسترسی نداشتن به صاحبان برخی از فایل ها، در صورتی که صاحب یک فایل یا فایل هایی از این فروشگاه هستید و از اینکه فایلتان در این سایت قرار دارد، ناراضی هستید، عنوان فایل را به شماره فوق، ارسال کنید تا در اسرع وقت، فایل مورد نظرتان حذف شود. چنانچه فایلی را خریداری کردید و از آن رضایت نداشتید، اطلاع دهید تا همان لحظه وجهتان برگشت داده شود. با تشکر

دانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان ..

 

 

دانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

مقطع: کاردانی

نام واحد صنعتی: شرکت قزل رنگین وانا

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 57

 

 

 

 

 

فهرست:

فصل اول        

مقدمه 

1- تعریف ماهیان سرد آبی       

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان  

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری   

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان  

2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش        

2-3-1- دهان  

2-3-2- حلق  

2-3-3- مری   

2-3-4- معده  

2-3-5- روده   

3- شرایط محیطی      

4- تعریف علم تغذیه    

5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان    

6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش   

6-1- غذای تر  

6-1-1- ترکیب غذای تر

6-2- غذای مرطوب     

6-3- غذای خشک      

7- تغذیه بچه ماهیان    

8- مقدار غذادهی        

9- زمان و دفعات غذادهی        

10- کیفیت غذا

11- روش های تغذیه   

12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی       

13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه       

13-1- فرم بیومتری    

فصل دوم

14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان   

14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن

14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان 

14-2- پروتئینها         

14-2-1- کیفیت پروتئین       

14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها    

14-2-2-1- پودر ماهی fish meal     

14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat    

14-2-2-3- پودر خون blood meat  

14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی     

14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه    

14-2-3-2- کنجاله سویا        

14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان  

14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:

14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein

15-1- احتیاجات چربی قزل آلا

16-1- کربوهیدرات ها یا قندها  

17-1- ویتامینها

18-1- بیماریهای بچه ماهیان    

18-1-1 گرسنگی       

18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)       

18-1-3- مشکلات آبششی      

18-2- خراشیدن        

18-3- آفتاب سوختگی

فصل سوم

جدول های غذادهی     

نتیجه گیری    

فهرست منابع   



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
kar917_1393065_6159.zip73.2k