سایت علم ناب

کافی نتی کامل برای تمام مردم ایران زمین.پشتیبانی: همه روزه از ساعت 8 صبح تا 10 شب. از طریق تلگرام پاسخگو هستیم. در صورت نیاز تماس بگیرید: 09380256574

اطمینان نماد اعتماد

اطلاعیه فروشگاه

به سایت علم ناب خوش آمدید. مدیریت سایت با شماره 09380256574 از 8 صبح تا 10 شب پاسخگوی شما عزیزان است. به دلیل دسترسی نداشتن به صاحبان برخی از فایل ها، در صورتی که صاحب یک فایل یا فایل هایی از این فروشگاه هستید و از اینکه فایلتان در این سایت قرار دارد، ناراضی هستید، عنوان فایل را به شماره فوق، ارسال کنید تا در اسرع وقت، فایل مورد نظرتان حذف شود. چنانچه فایلی را خریداری کردید و از آن رضایت نداشتید، اطلاع دهید تا همان لحظه وجهتان برگشت داده شود. با تشکر

دانلود گزارش كارآموزي كارخانه زمزم گرگان، تكنولوژي مواد غذايي ..

 

گزارش كارآموزي كارخانه زمزم گرگان    

گروه كشاورزي

تكنولوژي مواد غذايي

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات:55

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- مقدمه       1

2-1-1- معرفي كارخانه زمزم گرگان          8

2-1-2-محصولات توليدي شركت زمزم گرگان         8

2-2-تاريخچه      9

2-2-1- تاريخچه ي نوشابه سازي در جهان  9

2-2-2- تاريخچه نوشابه سازي در ايران     10

2-2-3-آمار توليد نوشابه در ايران            11

2-3- اهميت مصرف نوشابه         11

2-4- فن آوري و مراحل توليد نوشابه‌هاي گاز دار  12

2-4-1-تهيه مواد اوليه مصرفي در نوشابه سازي    12

2-4-2- ساخت شربت نوشابه       17

2-4-3- اختلاط شربت آب، و گاز   17

2-4-4-پر كردن و بسته بندي       18

2-5- خط توليد    18

2-5-1-مراحل و واحدهاي اصلي توليد نوشابه 284 سي سي (نوشابه شيشه أي)        18

2-5-1-1 فلوچارت توليد نوشابه در بطري شيشه اي           24

5-2-توليد نوشابه در بطري‌هاي پت (PET )            25

2-5-3 توليد دوغ            27

2-5-4-توليد آب آشاميدني          27

2-6-تاسيسات و تجهيزات جانبي كارخانه   27

2-6-1-طرح كارخانه نوشابه سازي 27

2-6-2-تصفيه خانه ي آب:            28

2-6-2-1-احياء تانك زغال اكتيو    30

2-6-2-2- سرويس تانك ها          30

2-6-2-3- احياء تانك زرين           31

2-6-2-4-آزمايشات تصفيه خانه آب          31

2-6-2-4-1 آزمايشات صورت گرفته بر روي آب تانك واكنش، شن و زغال:  31

2-6-2-4-2-آزمايش صورت گرفته بر روي آب تانك زرين   32

2-6-3- عصاره خانه         33

2-6-3-1-دستور العمل و مراحل ساخت شربت و عصاره       33

2-6-3-2-دستور العمل تعيين بومه عصاره و شربت 34

2-6-3-3-تركيبات انواع نوشابه    35

2-6-4-واحد توليد گاز    36

2-6-5-انبار، ديگ بخار. و سرد خانه كارخانه          36

2-6-6-تصفيه خانه ي فاضلاب (سيستم سپتيك)   37

2-6-6-1-آزمايشات انجام گرفته در واحد سپتيك: 38

2-6-2-نماي سيستم تصفيه ي فاضلاب:     39

2-7-كنترل كيفي و آزمايشات آن: 40

2-7-1-آزمايشات صورت گرفته بر روي مواد اوليه 40

2-7-2-آزمايشات صورت گرفته حين توليد (پروسه توليد) 41

2-7-4-آزمايشات ميكروبي           44

2-8-نتيجه گيري 45

2-9- جداول       45

2-10 اشكال:     50

2-11-منبع و ماخذ          55

 

فهرست جداول

جدول 1: حداكثر مجاز ناخالصي‌هاي آب مصرفي در نوشابه‌سازي     42

جدول 2: ويژگي‌هاي انواع نوشابه‌هاي گازداز        43

جدول 3: جدول تصجيح حرارتي بريكس خوانده شده از روي بريكس سنج   

 

فهرست اشكال

شكل 1: نمايي از شركت زمزم گرگان       48

عكس شماره 1-شركت زمزم گرگان         49

عكس شماره 2- بطري شوي         50

عكس شماره 3- نمايي تصفيه خانه آب     50

عكس شماره 4- ديگ بخار          51

عكس شماره 5- نمايي از سيستم فاضلاب            51

عكس شماره 6- دستگاه ليبل زني           52

عكس شماره 7- نماي جلوي بطري شوي     52

عكس شماره 8- دستگاه پركن     53

 

 



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
karam49_1502142_6835.zip19.3 MB