سایت علم ناب

کافی نتی کامل برای تمام مردم ایران زمین.پشتیبانی: همه روزه از ساعت 8 صبح تا 10 شب. از طریق تلگرام پاسخگو هستیم. در صورت نیاز تماس بگیرید: 09380256574

اطمینان نماد اعتماد

اطلاعیه فروشگاه

به سایت علم ناب خوش آمدید. مدیریت سایت با شماره 09380256574 از 8 صبح تا 10 شب پاسخگوی شما عزیزان است. به دلیل دسترسی نداشتن به صاحبان برخی از فایل ها، در صورتی که صاحب یک فایل یا فایل هایی از این فروشگاه هستید و از اینکه فایلتان در این سایت قرار دارد، ناراضی هستید، عنوان فایل را به شماره فوق، ارسال کنید تا در اسرع وقت، فایل مورد نظرتان حذف شود. چنانچه فایلی را خریداری کردید و از آن رضایت نداشتید، اطلاع دهید تا همان لحظه وجهتان برگشت داده شود. با تشکر

دانلود كارآموزي تكنولوژي آسياباني از گندم تا آرد ..

 

كارآموزي تكنولوژي آسياباني از گندم تا آرد

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات:100

 

 

 

 

فهرست

عنوان                   صفحه

مقدمه.............1

فصل اول: فرآيند توليد آرد............................3

بخش اول: سيستم هاي انتقال مواد..................4

دستگاههاي برداشت از زير سيلو....................5

بار ريز حجمي5

بار ريز كشويي(كشوي تخليه) .......................5

لود سل...........6

دستگاههاي انتقال مواد....6

نقاله ي مارپيچي( حلزوني) ............................6

بالابر كاسه اي يا قاشقي..8

تسمه نقاله.......8

لوله هاي خود ريز...........9

پنوماتيك.....10

بخش دوم: بوجاري......12

دستگاه الك بوجاري با كانال هوا................13

كلاسيفاير.....14

آسپبراتور.....15

شن گير........16

تريور استوانه اي...........18

تريور آسپيرال...............19

پوست گير....20

مشروط كردن گندم( نم زدن) .....................22

نم زن كاسه اي.............22

بخش سوم: آسياب، الك كردن، دانه بندي..24

مقدمه...........25

سيستم آسيابهاي غلتكي26

آسياب كردن...............26

الك كردن...28

والس...........30

الك هاي مربعي...........31

سبوس كوب يا تايفون..32

تايفون ثابت..32

تايفون ويبره اي............33

جداسازي ذرات ريز.....33

بخش چهارم: آزمايشگاه..............................35

مقدمه...........36

اندازه گيري رطوبت.....37

اندازه گيري خاكستر....38

اندازه گيري مقدار آهن به روش كيفي.........40

اندازه گيري گلوتن.......41

اندازه گيري PH...........43

اندازه گيري ذرات........44

جستجو و شمارش با سيلوس سرئوس...........45

فلود يا گرام كارخانجات آرد.....................47

فصل دوم: فرآيند غني سازي آرد.................48

چكيده.........49

مقدمه...........50

بخش اول: كمبود آهن، كم خوني و گستردگي آن......52

بخش دوم: غني سازي..56

غني سازي مواد غذايي..57

غني سازي آرد.............59

گرايش جهاني به غني سازي آرد.................60

آهن.............................62

ميزان غني سازي...........62

غني سازي در ايران.......65

مشكلات احتمالي و سوالات مطرح شده در زمينه ي غني سازي با آهن.......67

نتيجه............68

منابع.............69

 

 

فهرست

عنوان           صفحه

 

چکیده   2

مقدمه   3

بخش اول          4

بخش دوم         7

غني سازي مواد غذايي    8

غني سازي آرد    10

گرايش جهاني به غني سازي آرد   10

آهن      12

غني سازي در ايران        14

مشكلات احتمالي 15

منابع     16

 



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
karam90_1502583_7254.zip12.3 MB